• Rekrytering Projektledning

    Rekrytera projektledare med Addilon – säkerställ framgångsrik projektledning, effektiv resursanvändning och uppnå era mål i tid och inom budget.

    Kontakta oss
    Projektledning som ansvarar för styrning och genomförande av projekt under rekryteringsprocessen

Ledare

  • Projektchef / PMO
    Vi rekryterar projektchefer och PMO-experter som kan leda stora projekt och program, med fokus på strategiska mål och resultat.
  • Programledare
    Behöver ni en erfaren programledare som kan samordna komplexa program? Vi hittar rätt kompetens för att leverera i tid och inom budget.
  • Portföljledare
    Vi rekryterar portföljledare som optimerar er projektportfölj och säkerställer strategisk anpassning för att maximera avkastningen.

Specialist

  • Projektledare
    Vi hjälper er att hitta erfarna projektledare som kan driva projekt från start till mål med effektiv resurs- och tidsplanering.
  • Agil projektledare / Scrum Master
    Vi rekryterar agila projektledare och Scrum Masters som optimerar teamets produktivitet genom smidiga arbetsprocesser.
  • Projektkoordinator
    Vi rekryterar projektkoordinatorer som hanterar administration, resurser och kommunikation för att stödja projektets framgång.
Rekrytera expert inom projektledning för att leda och genomföra framgångsrika projekt genom rekrytering

Optimera era flöden med rätt kompetens

Effektiv inköp- och supply chain-funktion är avgörande för företagets framgång, från kostnadskontroll till att säkerställa en smidig och hållbar leveranskedja. Addilon är specialiserade på att hitta kvalificerade kandidater inom inköp och supply chain som kan förbättra er operativa effektivitet och bidra till hållbar tillväxt.

Rekryteringsprocessen

Vår rekryteringsprocess är grundlig och strukturerad, vilket säkerställer att både kandidater och företag är nöjda med slutresultatet. Genom att använda en behovsanalys för att identifiera den specifika kompetensen som efterfrågas, matchar vi er med de bästa kandidaterna på marknaden. Processen inkluderar djupintervjuer, personlighetsanalyser och gedigen referenstagning. Vi arbetar både med annonserad rekrytering och direkt headhunting för att säkerställa att vi når rätt ingenjörer.

Fördelarna med Addilon

  • Branschspecifik expertis: Vi har djupgående förståelse för de utmaningar och tekniska krav som finns inom olika industrier.
  • Snabb och effektiv process: Vi ser till att era rekryteringsbehov möts snabbt, utan att kompromissa med kvaliteten på kandidaterna.
  • Garanti: Vi erbjuder en sex månaders garanti på våra rekryteringar. Om kandidaten inte uppfyller förväntningarna, gör vi om processen utan extra kostnad.

Vill du i stället ha en interimslösning?

Vanliga frågor om Rekrytering

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och kultur. Genom en kombination av djupgående intervjuer, kompetensbaserad screening och avancerad kandidatmatchning säkerställer vi att vi presenterar kandidater som inte bara har rätt kvalifikationer, utan också passar in i er arbetsmiljö.

Tidsramen kan variera beroende på komplexiteten i rollen och marknadens tillgång till kvalificerade kandidater. I genomsnitt tar det mellan 4 och 8 veckor att fylla en tjänst, men vi arbetar proaktivt för att påskynda processen utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi har erfarenhet av att rekrytera för ett brett spektrum av roller, från juniora positioner till högre ledningsroller, inom områden som IT, marknadsföring, ekonomi, teknik och många fler. Vårt fokus ligger på att hitta kandidater som uppfyller både era tekniska och kulturella krav.

Vårt fokus ligger på att kombinera teknologi med personlig service. Vi använder dataanalys och AI-baserade verktyg för att förbättra matchningen, men vi lägger också stor vikt vid att förstå ert företags värderingar och mål. Denna dubbla strategi hjälper oss att hitta kandidater som passar både professionellt och kulturellt.

Våra avgifter varierar beroende på typ av tjänst och komplexitet i rekryteringen. Vi erbjuder anpassade lösningar baserat på era behov, och våra kostnader är alltid transparenta och konkurrenskraftiga. Kontakta oss gärna för en offert baserat på er specifika situation.

Ja, vi har erfarenhet av att rekrytera både nationellt och internationellt. Vi kan hjälpa till med att identifiera och attrahera kandidater globalt.

Vi genomför noggranna bakgrundskontroller, referenstagning och kompetenstester för att säkerställa att kandidaterna har de kvalifikationer och erfarenheter som krävs för rollen. Dessutom använder vi djupintervjuer för att bedöma deras problemlösningsförmåga, arbetsstil och kulturella passform.

Sekretess är en viktig del av vår rekryteringsprocess. Vi ser till att all information om er verksamhet och era rekryteringsbehov hanteras konfidentiellt, och vi delar aldrig kandidatinformation utan att först få deras godkännande.

Ni kan förvänta er en transparent och engagerad rekryteringspartner som fokuserar på att förstå era behov och leverera högkvalitativa kandidater. Vi kommer att hålla er uppdaterade genom hela processen och vara tillgängliga för frågor och rådgivning vid varje steg.

Kontakta oss!

Vi svarar snabbt. Fyll i formuläret eller ring oss på 010-207 01 50.

Offert

Rekommenderat för dig